Actueel
25-05-2021

14-18 jaar: Help mee met nieuw kaartspel over vermoeidheid

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar, heb je last van vermoeidheid en vind je het leuk een nieuw kaartspel over omgaan met vermoeidheid te testen?

Vitaal in gesprek is een project over vermoeidheid bij chronisch zieke jongeren. Op basis van gesprekken met jongeren is een kaartspel ontwikkeld waarmee je kunt ontdekken dat er verschillende manieren zijn om om te gaan met gesprekken over vermoeidheid. De ontwerpers van het spel willen de eerste versie van dit spel graag testen met een aantal jongeren die last hebben van vermoeidheid. Ben je tussen de 14 en 18 jaar oud? En lijkt het je leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van het spel? 

Testen op 19 juni 2021

Het testmoment is op zaterdag 19 juni van 11:00 uur – 14:00 uur in Utrecht. Voorafgaand aan de test willen de onderzoekers graag alvast een keer online kennismaken. Een uitnodiging hiervoor volgt na jouw aanmelding. De test wordt georganiseerd door het UMC Utrecht in samenwerking met Open Concept. Als dank voor deelname krijg je een cadeaubon beschikbaar en worden onkosten vergoed.
Wil je wel graag meedoen, maar kun je niet op 19 juni dan horen we het ook graag.

Aanmelden

Vitaal in Gesprek is een project van het UMC Utrecht, ontwerpbureau Open Concept, Crohn en Colitis NL, de jeugdreuma Vereniging Nederland en Youth’R Well. In het project is een belangrijke rol weggelegd voor de kennis en ervaring van chronisch zieke jongeren. Ervaringsdeskundigen noemen we dat. Ben jij zo’n ervaringsdeskundige? En lijkt het je leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van het spel? Reageer dan snel!

Delen op social media: