Actueel
30-05-2022

Crohn & Colitis NL belt leden

In de maand juni en juli 2022 belt Crohn & Colitis NL een deel van haar leden. We doen dit om leden te bedanken voor hun lidmaatschap en om hen te vragen of zij ons willen steunen met een extra bijdrage om een aantal nieuwe plannen te realiseren.

 

Onze activiteiten steunen

De structurele steun die we van onze leden ontvangen is heel belangrijk voor onze huidige activiteiten en de activiteiten die we de komende jaren voor ogen hebben. We willen:

  • Meer lotgenotencontact organiseren.
  • Meer en nieuwe activiteiten in de regio’s mogelijk maken.
  • Hét platform in Nederland zijn voor patiënten-informatie.
  • Zorgverleners en fysiotherapeuten, diëtisten, psychosociaal werkenden etc, informeren en scholen over IBD en de impact van deze ziekte.
  • (Nog meer) maatwerkadvies leveren aan al onze leden met specifieke vragen over bijvoorbeeld geldzaken, vraagstukken over werk etc.

Wij spelen met deze nieuwe initiatieven graag in op signalen en vragen van mensen met IBD en zorgverleners. Om op die manier de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven van mensen met IBD te verbeteren.

Contact opnemen

Ben je niet gebeld en wil je ons ook extra steunen? Of heb je andere vragen over deze belactie? Neem dan contact op via info@crohn-colitis.nl. Of bel ons op maandag t/m donderdag van 10.00-14.30 uur op 0348 – 43 29 20.

Delen op social media: