Actueel
07-07-2020

Deelnemers Nori app gezocht

Er zijn veel factoren in jouw leven met IBD die invloed hebben op jouw welzijn, en soms is het een uitdaging om daar zelf oplossingen in te vinden. Nori is een programma van 8 weken met een persoonlijke digitale coach die daarmee helpt.

Wat is Nori?

Nori is een computer-gedreven coach, of chatbot, waarmee je gesprekken voert over onderwerpen die van invloed zijn op jouw kwaliteit van leven. De gesprekken vinden plaats via chats, net zoals je in Whatsapp gewend bent bijvoorbeeld. Op basis van jouw persoonlijke situatie kiest Nori uit 100+ wetenschappelijk onderbouwde onderwerpen de juiste informatie die jou nu verder kan helpen. Aan de ene kant zijn dat praktische onderwerpen, zoals voeding beweging en stressvermindering. Aan de andere kant meer gericht op mentaal welzijn, zoals sociaal leven, acceptatie en openheid.

Een eerdere test onder leden van Crohn & Colitis NL liet zien dat Nori helpt om de kwaliteit van leven te verbeteren. Er vindt nu een aanvullende pilot plaats om na te gaan of Nori een meerwaarde heeft naast de reguliere behandeling. De gegevens zullen anoniem in het onderzoek gebruikt worden en niet tot individu herleidbaar zijn.

Aanmelden

250 mensen met IBD kunnen nu deelnemen aan deze persoonlijke digitale coach. Dit gebeurt met ondersteuning van Janssen en in samenwerking met NORI Health. Interesse? Meld je dan aan via www.norihealth.com met toegangscode NL2450

Podcast over Nori App

In de nieuwste podcast van Pretty Shitty gaat Mila Pors in gesprek met Roeland, die vertelt over de Nori app, die is ontwikkeld voor en door mensen met IBD. Roeland heeft zelf Crohn en is oprichter van Nori Health.

Delen op social media:

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief
Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Crohn of colitis ulcerosa? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.