Actueel
31-08-2020

Crohn & Colitis NL: nieuwe naam voor CCUVN

Wij hebben een nieuwe naam en heten voortaan: Crohn & Colitis NL. Met deze duidelijke en krachtige naam is Crohn & Colitis NL klaar voor de toekomst. En met onze belofte aan jou Met elkaar sterker geven we aan dat we dit doen met en voor alle 90.000 mensen in Nederland met IBD, én met alle organisaties die hierbij betrokken zijn.

Informatie beter en duidelijker

Naast deze nieuwe naam en logo hebben wij ook een nieuwe website die er professioneel en uitnodigend uitziet. Deze biedt een nog betere toegang tot de juiste informatie. Wij willen met onze website nog concreter duidelijk maken dat wij ons sterk maken en het verschil kunnen maken naar personen en partijen waar mensen met IBD dagelijks mee te maken hebben.
Je ziet diverse Crohn & Colitis NL-leden terug op onze website en in onze nieuwe brochures.

Natuurlijk vind je op de website informatie over de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en short bowel/darmfalen. Daarnaast hebben ervaringen van mensen met IBD een prominentere plek gekregen. Evenals de gevolgen voor het dagelijks leven met een chronische ziekte, onder de pagina’s Leven met. Ook is er nu een apart deel op de website speciaal voor artsen, verpleegkundigen en onderzoekers.
Onze nieuwe website heeft dezelfde URL gehouden en is te vinden op www.crohn-colitis.nl

Juist nu!

Ondanks dat corona het nieuws nog dagelijks blijft beheersen, willen we juist nú laten zien dat wij als organisatie met evenveel enthousiasme doorgaan. Daarom kiezen we er nu voor om dit naar buiten te brengen. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij.

Logo’s nodig?

Als je als organisatie over Crohn & Colitis NL communiceert, bijvoorbeeld op jouw website, in folders, nieuwsbrieven of andere publicaties, dan willen we je verzoeken vanaf nu onze nieuwe naam en ons nieuwe logo te gebruiken en/of te vervangen. Wij gebruiken in het eerste jaar (tot september 2021) het logo met ‘Voorheen CCUVN’ erin, en willen jou verzoeken om dit ook te doen. Logo’s ontvangen? Stuur een mail naar info@crohn-colitis.nl

           

Delen op social media:

Sluit je bij ons aan

Ontvang ons kwartaalmagazine Crohniek en nog veel meer voordelen:

  • Gratis activiteiten bij jou in de buurt
  • Ontmoet andere mensen met Crohn of colitis
  • Ontvang onze gratis toiletpas

Word lid

Help ons helpen

Wij zijn de enige vereniging die zich richt op mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of short bowel. We kunnen niet zonder jouw steun. Help mee!

Bekijk hoe je kan helpen

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief
Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Crohn of colitis ulcerosa? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.