Actueel
02-10-2020

Sneak preview films over werk & IBD

Miranda, Cynric, Aylin, Rob en Jeanine vertellen in de Week van de Toegankelijkheid (5-9 oktober) in vijf korte films over de impact van hun ziekte op hun (vrijwilligers)werk. En zij geven tips aan andere mensen met IBD en aan werkgevers. Nu al nieuwsgierig?

 

Tipje van de sluier

Miranda vertelt over haar collega’s die in contact bleven toen zij thuis herstelde van haar operatie. Cynric had de droom om docent Scheikunde te worden, maar het liep anders. Aylin probeerde jarenlang tevergeefs haar werk aan haar ziekte aan te passen. Rob hield zijn internationale loopbaan vol dankzij de 3 R’s. En Jeanine vond haar roeping in haar vrijwilligerswerk.

Crohn & Colitis NL lanceert van 5 t/m 9 oktober dagelijks een nieuwe film. Deze vind je op onze pagina met Ervaringsverhalen. Kijk nu alvast naar de sneak preview en maak kennis met de vijf hoofdrolspelers.

 

Delen op social media:

Sluit je bij ons aan

Ontvang ons kwartaalmagazine Crohniek en nog veel meer voordelen:

  • Gratis activiteiten bij jou in de buurt
  • Ontmoet andere mensen met Crohn of colitis
  • Ontvang onze gratis toiletpas

Word lid

Help ons helpen

Wij zijn de enige vereniging die zich richt op mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of short bowel. We kunnen niet zonder jouw steun. Help mee!

Bekijk hoe je kan helpen

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief
Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Crohn of colitis ulcerosa? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.