Actueel
16-03-2023

Loopbaantraject ‘Van boot naar baan’

Wil je graag (weer) aan het werk, maar weet je niet hoe? Met het unieke loopbaantraject ‘van boot naar baan’ helpen Randstad Participatie en SailWise je om (weer) met trots en passie aan het werk te gaan.

Randstad Participatie en SailWise nodigen je uit!

Randstad Participatie is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een beperking en/of chronische ziekte naar een passende en duurzame baan. SailWise organiseert watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke handicap, een verstandelijke beperking, chronische ziekte of niet-aangeboren hersenletsel. Door te ervaren wat er allemaal wel mogelijk is ondanks jouw beperking groeit het vertrouwen in jouw eigen mogelijkheden en zelfstandigheid. Een gouden combinatie. Daarom zijn ze het loopbaantraject ‘van boot naar baan’ gestart.

De positieve effecten die ontstaan bij het zoveel mogelijk zelfstandig uitvoeren van de watersportactiviteiten wordt versterkt door de inzet van een innovatief loopbaantraject.

Het loopbaantraject ‘van boot naar baan’ helpt je bij:

  • het ontdekken en versterken van je talenten en competenties;
  • het opdoen van sollicitatievaardigheden;
  • eventueel zicht krijgen op passende vacatures tijdens een afsluitende banenmarkt.

 

Voor wie?

Voor mensen die een afstand en/of drempel tot de arbeidsmarkt ervaren. Het loopbaantraject is geschikt vanaf 16 jaar. Daarnaast wil je minimaal 16 uur per week werken en heb je een positieve instelling.

Randstad Participatie heeft een groot landelijk netwerk van sociale werkgevers binnen allerlei branches. Dankzij onze lokale connecties hebben we veel passende vacatures op het gebied van administratie, klantenservice, catering, productie, logistiek, maar ook in de IT branche of in de bank- en verzekeringswereld zijn er volop mogelijkheden!

Samen met jou gaan we op zoek naar jouw talent. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.

Datum en plaats

  • Maandag 17 april t/m vrijdag 21 april 2023
  • Watersportcentrum “It Sailhûs” in Elahuizen (Friesland)

Hoeveel kost dit traject?

Voor de watersportactiviteiten, de loopbaancoaching, het eten, drinken en de overnachtingen worden geen kosten in rekening gebracht aan de deelnemers van dit traject. Deze gehele all-in midweek wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende goede doelen fondsen en betrokken werkgevers en door Randstad RiseSmart Participatie.

Welke faciliteiten zijn er?

De appartementen zijn volledig rolstoeltoegankelijk en van alle gemakken en hulpmiddelen voorzien. De vloot bestaat uit verschillende typen boten met aanpassingen voor verschillende soorten beperkingen. De verschillende boten bieden de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding je grenzen steeds een stukje te verleggen, doordat de moeilijkheidsgraad steeds hoger wordt. Naast alle faciliteiten zijn er ook verschillende vrijwilligers aanwezig die kunnen ondersteunen bij ADL-zorg en andere handelingen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit bijzondere loopbaantraject? We staan voor je klaar!

Delen op social media: