Ervaringsverhaal

Maak kennis met Marianne, onze blogger

Marianne kreeg 25 jaar geleden de diagnose colitis ulcerosa. De afgelopen 21 jaar heeft ze nergens last van gehad en gebruikte ze geen medicatie. Totdat in 2013, na haar reis in Egypte, iedereen dacht aan de vloek van de farao.

n 2016 en 2017 resulteerde dit in 2 ernstige opvlammingen inclusief ziekenhuisopnames. Ze begon in die periode hierover te schrijven. Nu, enkele jaren later,  schrijft ze over je beter voelen en toch colitis ulcerosa hebben.

Marianne is getrouwd met Andre en zij hebben 2 volwassen kinderen, dochter Madelon en zoon Jeroen en 2 katten (Doris & Yuna). Sinds 2006 heeft Marianne haar eigen bedrijf als expert in koude acquisitie (spreker/trainer) .
Ze houdt van lezen, zeilen, bloemen en plonst af en toe in zee, ook in de winter.

Haar blogs geven een positieve kijk op het leven in het algemeen en haar leven (nu met #IBD) in het bijzonder, plus haar doel in het leven:  BETER WORDEN.

Marianne begon in 2018 met haar blogs voor Crohn & Colitis NL.

Meer lezen over Marianne en haar werk.

 

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780

Delen op social media: