Evenement
26-06-2021

Online gespreksgroep

Wanneer
zaterdag 26 juni 2021
19:30 - 20:45 uur

Waar

Online, thuis achter je pc, laptop of smartphone

Meld je aan

Nu we ook ruime ervaring hebben in het begeleiden van online gespeksgroepen, blijven we ook deze vorm van contact aanbieden. Online gespreksgroepen bieden een goede mogelijkeheid om in gesprek te komen met andere mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Deze groep is voor iedereen, of je nu al langer of nog maar kort de diagnose IBD hebt. Je kan zelf onderwerpen aandragen of je kunt meepraten met de onderwerpen of vragen van anderen. Je bent van harte welkom!

We starten met een korte kennismaking. Daarna wisselen we ervaringen uit of bespreken we vragen die bij jullie leven. Je kunt voorafgaand (bij aanmelding) aangeven waar je het eventueel over wilt hebben. Je krijgt ongeveer een week voor de groep de Zoom-link toegestuurd.

Doe je ook mee?

Meld je dan nu aan!

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780