Evenement
28-03-2023

Behandeling bij de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa Enschede

Wanneer
dinsdag 28 maart 2023
19.00 - 21.00

Waar

Medisch Spectrum Twente
Spectrumzaal 1
Koningstraat 1
7512 KZ Enschede

Meld je aan

Crohn & Colitis NL organiseert samen met het Medisch Spectrum Twente een bijeenkomst voor mensen met de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de behandeling van deze ziekte met nieuwe medicatie, nieuwe studies en of en hoe je met medicatie kan stoppen. Ook vertelt de verpleegkundig specialist over de verpleegkundige poli.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Ervaringen delen

Er is voldoende gelegenheid om de sprekers vragen te stellen. Tijdens de pauze kun je andere mensen met IBD spreken. Crohn & Colitis NL heeft een stand met informatie, en je kunt er ervaringen uitwisselen met ervaringsdeskundigen. Kom gerust langs.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780