Evenement
04-11-2023

Familiedag (voor kinderen 7-17 jaar) en hun ouders

Wanneer
zaterdag 4 november 2023
11.00 - 13.30 uur

Waar

Museum Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Meld je aan

De familiedag
Kom naar de familiedag van Crohn & Colitis NL en ontmoet leeftijdgenoten die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Neem je broer(tjes)  of zus(jes) en ook je ouders of verzorgers mee.

Tijdens de dag krijgen de ouders/ver-zorgers informatie van Joyce Staring en Ingrid de Jong. Zij zijn allebei consulent Onderwijs-ondersteuning Zieke Leerlingen bij de CED groep (Ziezon). Joyce en Ingrid vertellen over hun organisatie en hun rol bij kinderen met IBD en school. Zij beantwoorden ook de vragen die zij vooraf hebben gekregen, en gaan in op vragen uit de zaal.

Tim de Meij, kinderarts MDL in het Amsterdam UMC gaat vervolgens in op vragen die bij jullie leven, en vertelt over ontwikkelingen bij de behandeling van kinderen met IBD.

 

De kinderen nemen per leeftijdsgroep deel aan een leuke workshop of tocht door het museum. Na de gezamenlijke lunch kun je als gezin het museum bezoeken.

Praktisch

Kosten voor deze dag zijn € 7,50 p.p. Je krijgt hiervoor een lunch, koffie en thee en toegang tot het museum. Een parkeerkaart kost € 10,-. Leden van Crohn & Colitis NL hebben voorrang bij aanmelden. Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 27 oktober 2023.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780