Evenement
08-11-2023

Gespreksgroep Amersfoort

Wanneer
woensdag 8 november 2023
19.30 - 21.00 uur

Waar

Wijkcentrum ’t Middelpunt
Spinetpad 2
3822 DT  (Zielhorst) Amersfoort

Meld je aan

Het regioteam Utrecht van Crohn & Colitis NL organiseert twee gespreksgroepen. (In Amersfoort en Harmelen). Deze gespreksgroepen zijn voor iedereen die zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Ook ouders en partners zijn van harte welkom. Tijdens de groep wordt er over alles gesproken wat te maken heeft met IBD (verzamelnaam waar Crohn & colitis onder vallen). Je kunt vooraf een thema benoemen of vraag stellen waar je het tijdens de avond over wil hebben. Je kunt ook tijdens de groep aangeven waar je over in gesprek wilt. De herkenning is erg groot, omdat iedereen te maken heeft met deze ziekte. Er worden vragen gesteld, ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld.

De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij hebben zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en zijn speciaal opgeleid om deze groepen te begeleiden. Zij hebben ook wat informatie mee.

Iedereen is van harte welkom; of je al langer IBD hebt of nog maar net met deze ziekte bekend bent.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780