Evenement
16-03-2024

Gespreksgroep Schimmert

Wanneer
zaterdag 16 maart 2024
10.00 - 12.00 uur

Waar

Café-Zaal ’t Weverke
Hoofdstraat 77
6333 BG Schimmert

Meld je aan

Heb je zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa? Misschien jouw partner of je kind? Een chronische ziekte, die wellicht vragen op roept. Heb je behoefte om over jouw ziekte te praten met mensen die dezelfde ervaringen hebben? Wil je in gesprek met mensen zonder uit te leggen hoe het is om Crohn of colitis te hebben? Kom dan naar één van de gespreksgroepen in de regio.

Voor wie?

Iedereen die zijn ervaringen wil delen of in gesprek wil met anderen is welkom; ongeacht of je onlangs de diagnose hebt gekregen of al langere tijd ziek bent. Je brengt zelf in waarover je wilt praten. Dat kan tijdens de bijeenkomst, maar ook vooraf op het aanmeldformulier. Er kan over alles gesproken worden, mits het raakvlakken heeft met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.

Praktisch

De gespreksgroepen bestaan uit maximaal 15 deelnemers en worden begeleid door twee vrijwilligers van Crohn & Colitis NL. Zij hebben zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, en zijn speciaal voor deze avonden opgeleid om de groep te begeleiden. De groep bestaat uit patiënten of familieleden. Er zal geen arts of verpleegkundige aanwezig zijn.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780