Evenement
21-02-2024

Gespreksgroep voor jongeren Groningen

Wanneer
woensdag 21 februari 2024
19.00 - 21.00 uur

Waar

De Oosterkerk
S.S. Rosensteinlaan 23
9713 AT Groningen

Meld je aan

Ben je ongeveer tussen de 18-30 jaar en wil je in gesprek met anderen in de ook Crohn of colitis ulcerosa hebben? Meld je aan!

Tijdens de gespreksgroep ga je in gesprek met mensen die ongeveer dezelfde leeftijd hebben. We hebben hiervoor gekozen omdat je in een bepaalde levensfase te maken krijgt met dezelfde thema’s. We gaan bijvoorbeeld in gesprek over studeren, werken, uitgaan en relaties. Je hoeft niet uit te leggen wat het is om de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa te hebben, want iedereen heeft er mee te maken. Hoe ga jij met bepaalde zaken om? En hoe doen anderen dat?

De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers. De groep is bedoeld om ervaringen te delen en niet als therapie. Je kunt tijdens de groep aangeven waarover je in gesprek wilt, maar ook voorafgaand aan de groep kan je op het aanmeldformulier aangeven wat jouw vraag of onderwerp is.

Ben je net iets ouder of jonger? Uiteraard ben je van harte welkom! De leeftijdsgrens is om de herkenning bij elkaar te vinden; jij bepaalt of je daar wel of niet bij wil zijn. Je mag ook een introducee meenemen.

De locatie is goed te bereiken met de stadsbus (lijn 3 en 4). Uitstappen kan bij halte W. van Doeverenplein; dat is tegenover de kerk. Kom je ook?

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780