Evenement
30-04-2022

Hofjeswandeling Haarlem

Wanneer
zaterdag 30 april 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:

voorzijde van Station Haarlem, op het stationsplein bij de betonnen ‘banken’ aan de rechterkant

Meld je aan

Ooit waren het er 40 hofjes in Haarlem, nu zijn er ruim 20 historische en enkele nieuwe hofjes te vinden. Velen ervan zijn nog te bewonderen en liggen op loopafstand van elkaar. Bijna alle hofjes zijn gebouwd rond een binnentuin en bieden een oase van rust in de drukke stad. Ook net-niet-hofjes, oude gasthuizen, het Oude Mannenhuis en de Oude Bavokerk komen we tegen op deze route.

Tijdens de wandeling kan je jouw verhaal delen met andere mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je vindt herkenning over het omgaan met jouw ziekte.

De startlocatie is de voorzijde van Station Haarlem, op het stationsplein bij de betonnen ‘banken’ aan de rechterkant. Van daaruit wandelen we, in maximaal 1,5 uur tijd bijna 6 k. door de stad. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Er is voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeren kan in Parkeergarage Station

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780