Evenement
30-05-2024

Geannuleerd: Huiskamerbijeenkomst Groningen

Wanneer
donderdag 30 mei 2024
19.30 - 21.30 uur

Waar

Gastadres:
Siersteenlaan 608
9745DV Groningen

Meld je aan

Heb je de diagnose Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa? Heb je vragen over hoe anderen met bepaalde zaken om gaan? Wil je weten waar je informatie kunt halen? Of gewoon even een praatje maken? Op donderdagavond 30 mei a.s. kan je terecht bij de huiskamerbijeenkomst in Groningen.

Tijdens deze huiskamerbijeenkomst maak je kennis met andere mensen met IBD. Je kan je vragen stellen of jouw verhaal doen. Onder het genot van een kopje koffie spreek je andere patiënten en kan je jouw ervaringen delen zonder te hoeven uitleggen wat jouw ziekte inhoudt.

Het spreekt voor zich dat er informatiemateriaal aanwezig is en je je wensen kan uitspreken over informatieve bijeenkomsten of thema-avonden in jouw regio.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780