Evenement
18-06-2022

IBD-dag Amsterdam

Wanneer
zaterdag 18 juni 2022
9.30 - 13.00 uur

Waar

Amsterdam Universitair Medisch Centrum
Locatie AMC, collegezaal 4 & 5
Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam

Meld je aan

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseren Crohn & Colitis NL en het Amsterdam UMC gezamenlijk een IBD-dag. Dit jaar is het centrale thema van alle IBDdagen ‘IBD in elke fase’. De ziekte van Crohn en colitis ulcerosa zijn beide chronische ziektes. Vaak is het verloop van de ziektes niet vooraf te voorspellen en kan elke fase andere vragen oproepen. In de presentaties komen onderwerpen als medicatie, leefstijl, chirurgie en diverse studies aan bod.

Voor wie?
De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat er in de zalen voldoende afstand kan worden gehouden. Bij een groot aantal deelnemers wordt een tweede collegezaal gebruikt. Daar vindt hetzelfde programma plaats, in een andere volgorde.

Ervaringen delen
Er is tijdens het programma ruimte om de sprekers vragen te stellen. Tijdens de pauze kan je andere patiënten spreken. Bij de stand van Crohn & Colitis NL vind je informatie en kun je ervaringen uitwisselen met ervaringsdeskundigen.
Kom gerust langs.

Kijk voor het programma in de uitnodiging

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780