Evenement
31-03-2023

IBD en operaties Woerden

Wanneer
vrijdag 31 maart 2023
12.45 - 16.30 uur

Waar

Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441 BZ Woerden

Meld je aan

De bijeenkomst
Misschien hebben jij en je arts al eens over een mogelijke operatie gesproken. Ook als daar nu nog helemaal geen sprake van is, kan het handig zijn om meer te weten over de verschillende mogelijke operaties voor mensen met IBD. Wat kan je verwachten bij een eventuele operatie en hoe kan je je er het beste op voorbereiden? Je krijgt op deze patiëntendag antwoord op deze en andere vragen. Crohn & Colitis NL organiseert deze dag samen met ICC-S, een samenwerkingsverband van IBD-chirurgen.

Voor wie?
De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis. Partners, familieleden of andere geinteresseerden zijn ook van harte welkom.

Speeddates en ervaringen delen
Er is voldoende gelegenheid om de sprekers vragen te stellen. Tijdens de pauze spreek je andere mensen met IBD. Er zijn ‘speeddates’ met vijf verschillende thema’s. (Pouch, Stoma, Peranale fistels, Voorbereiding op een operatie/leefstijl, Operatie; het vewijderen van een stukje dunne- en dikke darm). Op het aanmeldformulier kan je drie speeddates kiezen. We houden zoveel mogelijk rekening met je wensen. Echter: vol=vol.

Deelname is gratis, echter: meld je je niet voor 23 maart af, dan brengen we € 25,- in rekening.

Voor het programma van de dag en meer praktische informatie kan je de uitnodiging bekijken.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780