Evenement
17-11-2021

IBD, soms meer dan één ziekte (comorbiditeit)

Wanneer
woensdag 17 november 2021
19.30 - 20.30 uur

Waar

Online; thuis vanachter je laptop, PC of smartphone

Meld je aan

In dit webinar leggen MDL-arts Peter Wahab van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem en Rosaline Theeuwen, verpleegkundig specialist in het LUMC, uit wat comorbiditeit precies is en wat het betekent voor mensen met IBD. En ook hoe comorbiditeit aandacht krijgt binnen hun ziekenhuis. Daarnaast vertelt Daniëlle van der Horst (onderzoeker Crohn & Colitis NL) over de resultaten van het onderzoek van Crohn & Colitis NL over dit thema. Ervaringsdeskundige Antoinette van den Nieuwenhoff deelt haar ervaringen met het onderwerp. Antoinette is naast patiënt, moderator van gespreksgroepen voor mensen met IBD.

Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om vragen te stellen en suggesties te doen voor het verbeteren van de ziekenhuiszorg rondom dit thema.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780