Evenement
21-06-2022

Informatiebijeenkomst Me, Myself & IBD

Wanneer
dinsdag 21 juni 2022
20.00 - 21.00

Waar

Online

Meld je aan

Hoe ziet jouw leven met IBD eruit? Lukt het je om de dingen te doen die jij leuk vindt? Lukt het je om je dromen en verlangens waar te maken? Of heb je het idee dat je geleefd wordt?

Vanuit het ziekenhuis is er steeds meer aandacht voor de mens achter de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Toch blijft het voor veel mensen met een chronische darmziekte vaak een hele zoektocht om een manier van leven te vinden die goed bij hen past.

De training Me, myself & IBD is vooral gericht op zelfmanagement, een positieve invloed krijgen op je ziektebeleving én over hoe je je ziekte beleeft. De training bestaat uit 8 sessies van maximaal 2 uur die vooraf zijn ingepland. De eerste bijeenkomst is een live bijeenkomst in Woerden. De andere bijeenkomsten zijn online live sessies. Na drie maanden is er nog een terugkom-bijeenkomst. Er doen maximaal 8 deelnemers mee. 

Over de trainers

De trainers zijn Margot van Zon, ervaringsdeskundige met de ziekte van Crohn en professioneel trainer en coach en Christa Vermeer, MDL verpleegkundig consulent en psychosociaal therapeut.

Zij weten beiden hoe het is om met een chronische ziekte te leven en zijn ervaren trainers. Margot is na een loopbaan in het bedrijfsleven sinds 2017 actief als trainer en coach voor mensen met IBD. Christa weet vanuit haar beide functies welke vraagstukken er leven bij mensen met IBD en kent de weg in de medische wereld.

Wil je weten of deze training ook bij jou past en heb je interesse?

We organiseren twee online informatiebijeenkomsten op:

  • 21 juni 2022 – 20.00 uur
  • 24 juni 2022 – 11.00 uur

Na deze informatiebijeenkomst weet je of 8-wekelijkse training Me, myself & IBD bij je past. Je kunt je dan aanmelden voor de training. Voorafgaand vindt er dan een intakegesprek plaats.

Kan je niet deelnemen op een van de deze twee momenten? Vul dan alsnog het aanmeldformulier in. We nemen contact met je op!

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780