Evenement
24-04-2021

Crohn & Colitis Leesclub

Wanneer
zaterdag 24 april 2021
15:00 - 17:00

Waar

Online; thuis vanachter je PC, laptop of smartphone

Meld je aan

Crohn & Colitis NL organiseert op zaterdag 24 april 2021 de eerste (online) Crohn & Colitis NL Leesclub. Tim de Wit, buitenlandcorrespondent in het Verenigd Koninkrijk voor onder andere NOS en Trouw, en zelf IBD’er, gaat in gesprek met auteur Thomas Heerma van Voss over zijn roman Condities, waarin de hoofdpersoon Crohn heeft. Daarnaast vertellen auteurs Daniëlle van der Werf (links), Ricardo de Koning (midden) en Kris De Prins (rechts) over de boeken die zij schreven over hun leven met IBD. Zij beantwoorden vragen en gaan in gesprek met deelnemers aan de leesclub (dit onderdeel is gericht op mensen met IBD**). Dit gebeurt in de verschillende virtuele ‘zalen’, met in elke zaal een andere auteur. Meer informatie vind je in ons bericht op de pagina Actueel

Heb je geen IBD, dan ben je van harte welkom om het eerste deel van het programma (interview Tim de Wit met Thomas Heerma van Voss) bij te wonen. Je kunt je hiervoor aanmelden door ons een mail te sturen. Je hoeft je dan dus niet aan te melden via de onderstaande aanmeldknop.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780