Evenement
26-01-2023

Leven met IBD

Wanneer
donderdag 26 januari 2023
18.15 uur – 21.00 uur

Waar

Franciscus Gasthuis (Rotterdam)
Vergaderzaal 1, 2, 3, begane grond
Kleiweg 500
3045 PM Rotterdam

Meld je aan

Meer inzichten met IBD-Dream, Health Monitor en thuismonitoring
Krijg meer grip op jouw behandeling en het verloop van je ziekte. Verschillende digitale mogelijkheden kunnen hierbij helpen. Het belang en invloed van leefstijl bij IBD Veel leefstijlfactoren hebben een invloed op uw IBD. Bijvoorbeeld bewegen, slapen, stress en roken. Tijdens deze bijeenkomst gaan we hier dieper op in.

Ondersteunende zorg mogelijkheden
Loop langs verschillende zorgverleners en stel jouw vragen of krijg persoonlijk advies. Verschillende zorgverleners zijn aanwezig. Bijvoorbeeld een diëtist, medisch  maatschappelijk werker, psycholoog, leefstijlcoaches, beweegcoaches en nog veel meer. Ook is er een vertegenwoordiging van de patiëntenorganisatie Crohn & Colitis NL aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Hier vind je de officiele uitnodiging.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780