Evenement
13-04-2024

Marathon Rotterdam Walk

Wanneer
zaterdag 13 april 2024
9.00 - 12.00 uur

Waar

Marathon van Rotterdam

Coolsingel – WTC

Meld je aan

De Marathon Rotterdam Walk

Wandel je graag? Dit jaar doen we met een groep mensen met IBD mee aan de Marathon Rotterdam Walk. We wandelen met elkaar 10 km door de stad. We finishen net als de marathonlopers, op de Coolsingel.

Misschien is het een uitdaging voor je om deze afstand te lopen. Je loopt echter niet alleen, maar met mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Door met elkaar te wandelen versterken we elkaar en dragen we eraan bij deze onzichtbare ziektes zichtbaarder te maken.

Voorafgaand aan de Rotterdam Walk organiseren we een wandeling rond Rotterdam waar je vrijwillig aan kunt meedoen. De datum en de locatie laten we je na jouw inschrijving nog weten.

Deelname en kosten

Meld je aan via ons aanmeldformulier, waarin je ons ook machtigt om € 16,50 voor het startbewijs te incasseren van jouw bankrekening.
Als je ook een Crohn & Colitis NL (hardloop) T-shirt wilt bestellen, incasseren we inclusief T-shirt € 34,-.
Deelname aan het wandelevenement is op eigen risico.

Geld ophalen voor Crohn & Colitis NL

Met de deelname aan de evenementen rond de Marathon Rotterdam wil Crohn & Colitis NL tevens geld ophalen voor haar activiteiten. Als deelnemer kan je onze gezamenlijke online collectebus delen onder jouw familie, vrienden of collega’s.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780