Evenement
30-10-2021

Mind-Walk® met IBD Haarzuilens VOL.

Wanneer
zaterdag 30 oktober 2021
10.00 - 12.00

Waar

Startlocatie
Gasterij Wielrevelt
Thematerweg 10c
3455 SN  Haarzuilens

ALTERNATIEVE DATUM: 13 november 2021!

Meld je aan

Mindwalk
Mind-Walk® is een meditatieve wandelingen met invloeden uit tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. De wandeling voor mensen met IBD duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens de wandeling doen we oefeningen. Deze oefeningen worden onder begeleiding van een coach, Lilian Bensdorp, yogadocente van De Appelbloesem in Vleuten, gedaan. Mind-Walk is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, en is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Deze mindwalk is voor mensen die de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je ontmoet en spreekt andere mensen die net als jij IBD hebben. Je wisselt al wandelend ook ervaringen uit. Daarnaast geniet je van de natuur en de oefeningen.

 

Praktisch
Je bent om 10.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 10.30 uur start de wandeling.  Voor de wandeling heb je makkelijk zittende kleding/ schoenen en eventueel een rugzakje met een flesje water nodig. Deelname is gratis.

Parkeren kan aan de overzijde van de weg op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, naast Thematerweg 5. Het is gratis voor leden van Natuurmonumenten en anders 1,75 euro per uur. Gratis parkeren kan op 5 min. loopafstand naast restaurant Toetje, Brinkweg 3 in Haarzuilens.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780