Evenement
05-11-2020

Online event Jongeren JongPit

Wanneer
donderdag 05 november 2020
15.30 - 17.00 uur

Waar

Online; vanachter je eigen laptop, pc of smartphone

Meld je aan

Wij zijn JongPIT: dé stichting voor en door jongeren met een chronische aandoening of beperking. En wij nodigen je uit voor onze officiële online lancering op donderdag 5 november 2020.

Live vanuit het Paard van Troje in Den Haag laten we jou graag kennismaken met alles wat JongPIT te bieden heeft. We zijn er voor jongeren én professionals, denken graag met je mee en kunnen adviseren over hoe je jongeren bereikt en betrekt bij je organisatie en/of het ontwikkelen van beleid.

Ook presenteren we de uitkomsten van ons onderzoek naar de effecten van de coronacrisis op jongeren met een chronische aandoening of beperking. Wat heeft het hen gekost? Of misschien juist wel opgeleverd? Wat kunnen jongeren zelf doen en waar kan de politiek of het bedrijfsleven ondersteuning bieden?
Dit en meer bespreken we tijdens een interactief online programma onder leiding van Rocky Hehakaija en Daan Verheugt (JongPIT).
Ben je erbij? Meld je dan snel aan.

15.30 – 17.00 uur – online livestream

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780