Evenement
29-06-2021

Online gespreksgroep 29 juni

Wanneer
dinsdag 29 juni 2021
19.30 - 21.00

Waar

Alle activiteiten van Crohn & Colitis NL in de regio’s zijn afgelast vanwege het coronavirus. We kunnen ons voorstellen dat je juist nu het contact met andere mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa mist. Daarom organiseren wij twee online gespreksgroepen. Deze groepen zijn voor iedereen die ervaringen wil delen met anderen. Het maakt daarbij niet uit of je al langere tijd of korter de diagnose hebt. Je bent van harte welkom!

We starten met een korte kennismaking. Daarna wisselen we ervaringen uit of bespreken we vragen die bij jullie leven. Je kunt voorafgaand (bij aanmelding) aangeven waar je het eventueel over wilt hebben. De groep wordt inhoudelijk begeleid door twee ervaringsdeskundige vrijwilligers van Crohn & Colitis NL. We loggen in met Zoom. Je krijgt na je aanmelding een instructie om in te loggen.

Doe je ook mee?  Meld je dan nu aan!

Meld je aan

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780