Evenement
03-07-2024

Online gespreksgroep IBD en vakantie

Wanneer
woensdag 3 juli 2024
19.30 - 21.00 uur

Waar

Online; thuis vanachter je laptop, pc of smartphone

Meld je aan

Heb je vakantieplannen? Ga je lekker weg in Nederland, of wat verder weg? Deel je ervaringen en hoor de tips van elkaar.

Tijdens deze online gespreksgroep ga je met elkaar in gesprek over hoe jij vakantie viert met jouw ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Mogelijk moet je rekening houden met je vermoeidheid, met het op tijd vinden van een toilet, met het vervoeren en bewaren van je medicatie. Mogelijk hebben andere deelnemers aan de groep ervaringen en tips voor je. Of je nu in Nederland vakantie viert of een verre reis wil maken: deel jouw tips en ervaringen.

De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers die zelf ook de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben.

Deelneme is gratis.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780