Evenement
11-06-2024

Online gespreksgroep voor mensen tussen de 25 en 40 jaar

Wanneer
dinsdag 11 juni 2024
19.30 - 21.00 uur

Waar

Online; je ontvangt een week voorafgaand aan de bijeenkomst de zoom-link

Meld je aan

Ben jij tussen de 25 en 40 jaar? Dan nodigen wij jou graag uit om deel te nemen aan deze online gespreksgroep.

Mensen met IBD in deze leeftijdsgroep hebben vaak overeenkomstige thema’s waar ze mee te maken hebben. Onderwerpen als werken en studeren of juist afgekeurd worden, relaties/daten en seks, het gezinsleven, kinderwens en vruchtbaarheid, het onderhouden van het sociale leven en financiën zijn bijv. onderwerpen die een grote rol spelen in het leven van deze leeftijdsgroep.

Hoe ga je met deze thema’s om wanneer je chronisch ziek bent? Welke keuzes moet je hierdoor maken? Welke onzekerheden spelen een grote rol?

In deze online gespreksgroep wordt hier met elkaar over gesproken. Vaak is er veel herkenning en erkenning. Je kunt luisteren naar de verhalen van anderen, maar zelf ook jouw verhaal doen of vragen stellen.

Deze gespreksgroep wordt begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers van Crohn & Colitis NL.

Heb je zelf van te voren al een onderwerp of vraag waar je graag over wilt praten deze avond, vul dit dan in bij je aanmelding.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780