Evenement
22-05-2024

Online gespreksgroep voor ouders van kinderen met IBD

Wanneer
woensdag 22 mei 2024
19.30 - 21.00 uur

Waar

Online; thuis vanachter je pc, laptop of smartphone

Meld je aan

Je kind heeft de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Misschien heb je vragen over hoe andere ouders met bepaalde zaken omgaan. Of loop je tegen bepaalde onderwrpen aan als vermoeidheid, buikpijn of eten. Hoe doen andere ouders dat? Tijdens de gespreksgroep merk je dat je niet alleen bent met deze of andere vragen. Je spreekt andere ouders die weten wat het is om om te gaan met een kind met IBD.

De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen. Ze zijn opgeleid om deze groep te begeleiden. Je kunt voorafgaand aan de groep aangeven welke vragen je hebt of waar je over zou willen spreken. We vragen je ook naar de leeftijd van je kind, zodat we mogelijk groepen kunnen indelen op leeftijden. De groep is bedoeld voor het delen van ervaringen.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780