Evenement
25-01-2022

Online sportsessies (Kickstarts 6x)

Wanneer
dinsdag 25 januari 2022
19.30 - 20.30 uur

Waar

Online; thuis vanachter je PC, Laptop of Smartphone

Meld je aan

Heb je IBD en wil je meer aan de slag met je lichaam? Wil je sporten, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wil je een start maken om te ervaren wat sporten jou brengt? Ben je op zoek naar informatie over ‘gezond’ sporten? En wil je in contact komen met andere mensen met IBD en gezamenlijk (online) sporten?

Meld je aan voor dit online traject!

Dit zijn zes wekelijkse online bijeenkomsten op dinsdagavond van ongeveer 45 minuten. Je traint thuis, achter je eigen PC of laptop. Er doen tegelijk andere mensen met IBD mee. Na afloop van de sessie kun je vragen stellen of aangeven wat voor jou goed of minder goed werkt.

De KickStarts zijn exclusief voor leden van Crohn & Colitis NL. Bij voldoende beschikbaarheid kunnen mogelijk ook mensen die geen lid zijn mee doen.

Data KickStarts

Dinsdagavond  25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari, 22 februari, en 1 maart.

Over Wieteke van den Boogert 

Wieteke is personal trainer en bekend van het RTL-programma Obese. Zij heeft de ziekte van Crohn en gebruikt hiervoor medicatie en kampt met de gevolgen van de bijwerkingen. Zij heeft een eigen personal training studio, en heeft daarnaast diverse prestaties op haar naam staan zoals het Kanaal (van Dover naar Calais) overzwemmen en het IJsselmeer overzwemmen. Wieteke staat positief in het leven en probeert via haar eigen ontwikkelde programma, de beste versie van zichzelf te creëren.

Wieteke werkt als trainer aan de hand van vier aspecten:

  • Bewegen
  • Voeding
  • Mentaal welbevinden
  • Herstel

Wieteke: ‘Wanneer je bepaalde doelen hebt, is het goed om deze vier aspecten onder de loep te nemen en duidelijk te krijgen op welk gebied jij tekort komt. Misschien sport je al, maar kan je voeding nog veel beter. Of je eet gezond maar heb je moeite met sporten. Of je slaapt te weinig.’

Je kunt meer informatie over Wieteke vinden op:  https://instagram.com/one80personalfitstudio?utm_medium=copy_link

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780