Evenement
04-03-2024

Online spreekuur Kinderwens, zwangerschap en IBD

Wanneer
maandag 4 maart 2024
20.00- 21.00 uur

Waar

Online

Meld je aan

Hebben jij en je partner een kinderwens? Gebruik je medicatie en heb je daar vragen over? Heb je andere vragen? Stel ze tijdens dit spreekuur!

Vaak hebben vrouwen, maar ook mannen vragen over het krijgen van een kindje wanneer een van de twee partners IBD heeft. Heb je een minder grote kans om zwanger te raken? Hoe zit het met de medicatie die gebruikt wordt bij IBD? Hebben we een verhoogde kans dat ons kindje ook IBD krijgt? Dit, en andere vragen kan je voorafgaand en tijdens het online spreekuur stellen aan Dr. Marijn Visschedijk, Maag-Darm-Lever arts in het UMCG. Zij begeleidt vrouwen en mannen bij de Zwangerschapspoli.

Wanneer je je aanmeld kan je jouw vraag indienen. Je kunt tijdens het spreekuur evt. ook jouw vraag stellen via de chatfunctie.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780