Evenement
22-08-2022

Pit & Fit Minicursus Veerkracht en Energie bij IBD

Wanneer
maandag 22 augustus 2022

Waar

Online

Meld je aan

Als je IBD hebt, krijg je meestal medicijnen om jouw symptomen onder controle te krijgen. Veel mensen hebben baat bij medicijnen. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor gezonde leefstijl en de gunstige invloed daarvan op IBD. Veel IBD’ers zijn op zoek naar praktische tips over een gezonde leefstijl: voeding, bewegen en ontspanning. We hopen je met Pit & Fit op weg te helpen om met kleine en soms grotere aanpassingen je leefstijl te kunnen verbeteren.

Doe mee en ontvang wekelijks een mail met informatie, tips & tricks en de online activiteiten van die week, die exclusief toegankelijk zijn voor deelnemers aan de minicursus.

Iedereen die lid is van Crohn & Colitis NL kan meedoen. (Nog geen lid? Meld je aan!) Het maakt niet uit of je voor het eerst meedoet of voor de tweede keer. De online workshops hebben een iets andere inhoud dan de eerste cyclus. De workshop over voeding is helemaal anders en veel meer gericht op gezonde voeding en IBD.
De e-mails die je elke maandag krijgt, zijn grotendeels hetzelfde als in het voorjaar. Dat kan handig zijn als je voor de tweede keer meedoet en je alle informatie en tips en tricks nog een keer doorleest. Vaak pak je een tweede keer weer andere dingen eruit dan een eerste keer.

Hier vind je meer informatie over Pit & Fit minicursus Veerkracht en Energie bij IBD .

.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780