Evenement
01-10-2022 / 08-10-2022

Reis naar Mallorca (13 t/m 16 jaar)

Wanneer
zaterdag 1 oktober 2022 - zaterdag 8 oktober 2022

Waar

Mallorca

Meld je aan

Stichting Peter Pan Vakantieclub organiseert samen met Crohn & Colitis NL een geheel verzorgde (dus kosteloze) vakantie naar Mallorca voor jongeren met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.

Informatie en criteria

  • De reis vindt plaats van zaterdag 1 oktober t/m zaterdag 8 oktober 2022 (Dit is niet tijdens een schoolvakantie, maar de ervaring leert dat scholen bijna altijd toestemming geven).
  • Je bent tussen de 13 en 17 jaar (dus t/m 16 jaar)
  • Je bent aanwezig tijdens de verplichte kennismakingsbijeenkomst op zaterdag 10 september (13.00-17.00 uur) op Schiphol-oost.
  • Je hebt de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.
  • Je hebt geen hulp nodig bij bijvoorbeeld douchen, aankleden etc. Het team van reisleiders bestaat uit werknemers van Transavia en zij hebben geen medische achtergrond. Wel krijgen zij vooraf uitleg over wat de ziekte inhoudt, hoe er mee om te gaan etc.
  • Je kunt zelf stukken lopen. Voor langere stukken is het gebruik van een rolstoel geen probleem.
  • Je bent nog nooit eerder met Stichting Peter Pan op reis geweest. Indien je eerder mee bent geweest, mag je je wel aanmelden, dan kom je op de reservelijst.
  • Er mogen 30 jongeren mee. Meld je snel aan, want vol = vol! Als er 40 aanmeldingen zijn, sluit de inschrijving en komt een deel van de jongeren op de reservelijst.

Peter Pan Vakantieclub organiseert al sinds 1996 geheel verzorgde vakanties voor jongeren die door ziekte of moeilijke omstandigheden niet ‘gewoon’ op vakantie kunnen. Tijdens deze reizen staat niet de ziekte, maar samen plezier maken cen­traal.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op www.peterpanvakantieclub.nl

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780