Evenement
13-04-2024

Rotterdam City Run (4,2 km hardlopen)

Wanneer
zaterdag 13 april 2024
15.30 - 17.00 uur

Waar

Marathon van Rotterdam

Trainingen: Amsterdamse Bos

Meld je aan

Ook in 2024 gaan de Crohn & Colitis NL runners door! We gaan hardlopen met Crohn & Colitis NL voor beginnende én gevorderde hardlopers. Doe je mee? Ons einddoel is de City Run Rotterdam (4,2 km) op 13 april 2024.

Naast de geweldige fysieke uitdaging voor mensen met IBD en de bijzondere ervaring, hebben we met voorgaande hardloopevenementen gemerkt hoe ondersteunend het werkt om mensen met IBD samen te brengen. Wil je (weer) starten met hardlopen, of loop je al vaker en wil je net dat steuntje in de rug? Loop mee!

Beginnende lopers die mee willen doen met training voor de 4,2 km krijgen naast de gezamenlijke training wekelijks een schema. Daarmee gaan we rustig opbouwen naar 30 min achter elkaar hardlopen. Waardoor we met gemak en plezier straks met elkaar in Rotterdam 4,2 km kunnen hardlopen.

Voorafgaand aan de trainingen starten we met een online webinar op donderdag 11 januari 2024 – 19.30 uur waarin we alles nog een rij zetten en kennismaken met elkaar. Ook als je twijfelt: meld je aan!

Aanmelden en kosten

Aanmelden gaat in 2 stappen:

  1. Je schrijft je in voor de City Run Rotterdam via de website van de Rotterdam marathon. Kosten: € 14,50 (bij vroegboeking)
  2. Daarnaast meld je je bij ons aan via dit aanmeldformulier. Hiermee heb je je dan ook meteen aangemeld voor de hardlooptrainingen en kun je aangeven of je deelneemt aan het kennismakingswebinar. Je betaalt Crohn & Colitis NL een bijdrage voor de training a € 25,- Op het aanmeldformulier kun je ook aangeven of je een Crohn & Colitis NL T-shirt wilt bestellen. Je betaalt dan, inclusief hardloopshirt € 40,-.

Geld ophalen voor Crohn & Colitis NL

Met de deelname aan de evenementen rond de Marathon Rotterdam wil Crohn & Colitis NL tevens geld ophalen voor haar activiteiten. Als deelnemer kan je onze gezamenlijke online collectebus delen onder jouw familie, vrienden of collega’s.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780