Evenement
14-04-2024

Rotterdam Kwart Marathon (10,55 km hardlopen)

Wanneer
zondag 14 april 2024
9.15 uur

Waar

Marathon va Rotterdam

Burg. van Walsumweg

Meld je aan

Ook in 2024 gaan de Crohn & Colitis NL runners door! We doen mee met de de kwart marathon in Rotterdam. Ben je een gevorderde loper? Doe je mee?

Naast de geweldige fysieke uitdaging voor mensen met IBD en de bijzondere ervaring, hebben we met voorgaande hardloopevenementen gemerkt hoe ondersteunend het werkt om mensen met IBD samen te brengen. Loop je vaker en wil je net dat steuntje in de rug? Loop mee! We bieden je de mogelijkheid om een paar keer met andere IBD-ers te trainen in het Amsterdamse Bos. Je ontmoet anderen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je krijgt tips en handreikingen van de trainer Kirsten. Na je aanmelding nemen we contact met je op over de trainingen.

Aanmelden en kosten

Aanmelden gaat in 2 stappen:

  1. Je schrijft je in voor de kwart marathon op 14 april via de website van de Rotterdam Marathon (€ 32,-)
  2. Daarnaast meld je je bij ons aan via dit aanmeldformulier. Hiermee heb je je dan ook meteen aangemeld voor deelname aan een aantal hardlooptrainingen en kun je aangeven of je deelneemt aan het kennismakingswebinar. Je betaalt Crohn & Colitis NL een bijdrage voor de training a € 25,- Op het aanmeldformulier kun je ook aangeven of je een Crohn & Colitis NL T-shirt wilt bestellen. Je betaalt dan, inclusief hardloopshirt € 40,-. Mocht je géén gebruik maken van de trainingen, dan betaal je bij Crohn & Colitis NL geen bijdrage. We inventariseren dit na de sluitingsdatum en nemen contact met je op.

Voorafgaand aan de trainingen starten we met een online webinar op donderdag 11 januari 2024 – 19.30 uur waarin we alles nog een rij zetten en kennismaken met elkaar. Ook als je twijfelt: meld je aan!

Geld ophalen voor Crohn & Colitis NL

Met de deelname aan de evenementen rond de Marathon Rotterdam wil Crohn & Colitis NL tevens geld ophalen voor haar activiteiten. Als deelnemer kan je onze gezamenlijke digitale collectebus delen onder jouw familie, vrienden of collega’s.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780