Evenement
24-11-2023

Stadswandeling Alkmaar

Wanneer
vrijdag 24 november 2023
13.30 - 15.00 uur

Waar

Startlocatie:

Uitgang van de Singelgarage
Ritsevoort 70, aan de voet van de Molen van Piet

Meld je aan

Wil je tijdens een wandeling in gesprek met mensen die net als jij IBD hebben? Dat kan! Deze wandeling wordt georganiseerd door vrijwilligers van Crohn & Colitis NL die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Tijdens de wandeling kan je in gesprek met elkaar en wissel je, wanneer je dat wilt ervaringen uit.

Een leuke route voert je door Alkmaar. Alkmaar heeft veel te bieden; musea, winkelstraten, de Grote Kerk, grachten, enkele oude panden. Maar ook de Molen van Piet en de accijnstoren bij de haven aan het Noord-Hollands Kanaal. Het is even zoeken naar de overgebleven kogel uit de strijd tegen de Spanjaarden.

De startlocatie is de uitgang van de Singelgarage, Ritsevoort 70, aan de voet van de Molen van Piet. Van daaruit wandelen we, in maximaal 1,5 uur tijd ongeveer 5 km door de stad. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Er is voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeren kan in de Singelgarage. Neem de uitgang Centrum en je staat direct bij de Molen van Piet. Met buslijn 2 of 8 stap je uit bij halte Ritsevoort.

Een week voor aanvang van de wandeling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wandel je mee?

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780