Evenement
18-06-2022

Stadswandeling Leiden

Wanneer
zaterdag 18 juni 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Verzamelen:
Voor het terras van Stadscafé Van der Werff
Steenstraat 2
Leiden

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen! Naast dat het ontspant, je botten en spieren versterkt en het je conditie op peil houdt, spreek je tijdens deze wandeling ook nog eens andere mensen met IBD. Je kunt tijdens het wandelen op een ongedwongen manier in gesprek met andere mensen over jouw ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Je hoort hoe anderen met bepaalde zaken omgaan. Je kunt ook al wandelend je verhaal doen of vragen stellen.

Verzamelen voor het terras van Stadscafé Van der Werff, Steenstraat 2 in Leiden. Ca. 5 minuten lopen van station Leiden Centraal of parkeergarage Lammermarkt bij Molen De Valk.

We maken een wandeling door het Leidse Singelpark, een afwisselende route van zo’n 6,5 kilometer (ongeveer 1.5 tot 2 uur lopen) rond de historische binnenstad van Leiden. We sluiten de wandeling af met een kopje koffie of thee. Ga je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780