Evenement
10-02-2024

Start hardloopgroep

Wanneer
zaterdag 10 februari 2024
10.00 - 11.00

Waar

Amsterdamse Bos

Hardloopgroep krijgt nieuwe vorm!

Op zaterdag 10 februari start de hardloopgroep waarbij de deelnemers met IBD trainen voor deelname aan de Marathon van Rotterdam. De deelnemers werken gezamenlijk aan het doel van 4,2 of 10,5 km. Train je voor de 4,2 km, dan ontvang je wekelijks een hardloopschema. Dit jaar zijn er enthousiaste mensen uit het hele land die hebben aangegeven niet elke week naar Amsterdam te kunnen komen voor de wekelijkse training. Daarom biedt de trainster Kirsten ‘begeleiding op afstand’ aan. De groep houdt via de Whatsappgroep intensief contact en daarnaast wordt er een paar keer een online bijeenkomst georganiseerd voor vragen, coaching en contact met elkaar.

Dus waar je ook woont in Nederland: je kunt nog meedoen! Wie weet woont er toch een IBD-hardloopmaatje in jouw omgeving en kan je alsnog samen trainen! Doe je mee?

Ga voor meer info en aanmelden voor de Cityrun (4,2 km) naar deze activiteit

Ga voor meer info en aanmelden voor de kwart marathon (10,5 km naar deze activiteit

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780