Evenement
20-04-2023 / 24-04-2023

Stedentrip Barcelona voor jongeren (inschrijving gesloten)

Wanneer
donderdag 20 april 2023 - maandag 24 april 2023

Waar

Amsterdam – Barcelona

Meld je aan

Wegens de vele aanmeldingen is de inschrijving gesloten.

Stedentrip naar Barcelona om nooit te vergeten!
Stichting Peter Pan vakantieclub en Crohn & Colitis NL organiseren een geheel verzorgde stedentrip naar Barcelona voor jongeren met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Ga je mee?

Je gaat de stad verkennen met een groep van maximaal 20 deelnemers, onder leiding van deskundige reisleiders. Je bezoekt de culturele Highlights, Camp Nou en nog veel meer! Uiteraard is er ook een leuk avondprogramma waarbij de Spaanse hapjes niet ontbreken.

Informatie en criteria
• De reis vindt plaats van donderdag 20 april 2023 t/m maandag 24 april 2023. (Dit is niet tijdens een schoolvakantie, maar de ervaring leert dat scholen bijna altijd toestemming geven. Houd wel rekening met eventuele examen-toetsen).
• Je bent minimaal 16 en maximaal 19 jaar oud.
• Je bent aanwezig tijdens de verplichte kennismakingsbijeenkomst met je ouders op zaterdag 8 april (13.00-17.00 uur) op Schiphol-oost.
• Deelnemers die nog niet eerder met een van de reizen van Peter Pan zijn mee geweest krijgen voorrang. Al wel eerder mee geweest? Meld je aan: dan kom je op
de reservelijst.
• Je hebt de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.
• Je kunt per dag een paar kilometer lopen.
• Het team van reisleiders bestaat uit werknemers van Transavia. Zij hebben geen medische achtergrond. Wel krijgen zij vooraf uitleg over wat de ziekte inhoudt, hoe
ermee om te gaan etc.
• Deelname aan deze stedentrip is gratis.

Peter Pan Vakantieclub organiseert al sinds 1996 geheel verzorgde vakanties voor jongeren die door ziekte of moeilijke omstandigheden niet ‘gewoon’ op vakantie kunnen. Tijdens deze reizen staat niet de ziekte, maar samen plezier maken centraal. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op www.peterpanvakantieclub.nl

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780