Evenement
19-05-2022

Themabijeenkomst Leefstijl en toekomstige ontwikkelingen

Wanneer
donderdag 19 mei 2022
20.00 - 22.00 uur

Waar

Amphia ziekenhuis Molengracht
Kenniscentrum
Molengracht 21
4818 CK Breda

Meld je aan

Naast buikpijn worden ook vragen over voeding veel gesteld  in de spreekkamer. Wat kan helpend zijn en welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van voeding, leefstijl en IBD?

Tijdens de bijeenkomst krijg je ook informatie over nieuw ontwikkelde medicatie voor de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa en wat de ontwikkelingen zijn in de toekomst op medicatie- en behandel gebied.

Voor wie?
De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Ervaringen delen
Uiteraard is er ook ruimte om de sprekers vragen te stellen. Bij de stand van Crohn & Colitis NL kan je informatie halen of ervaringen uitwisselen met ervaringsdeskundigen. Kom gerust langs.

Uitnodiging Amphia def

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780