Evenement
03-07-2021

Trainingsrit Groene Hart

Wanneer
zaterdag 3 juli 2021
9.00

Waar

Startlocatie: Woerden

Meld je aan

Op zaterdag 3 juli en zaterdag 4 september 2021 organiseert Crohn & Colitis NL twee trainingsritten ter voorbereiding op de ZZK,  niet alleen om je conditie op peil te krijgen maar ook om je teamgenoten te leren kennen.

3 juli 2021  Maak kennis met het Groene hart en de plassen

Op 3 juli organiseren we een trainingsrit rond Woerden, een afstand van 40 of 80 km. We starten met een kop koffie en na de fietstocht serveren we een lekkere lunch/lekker drankje.

4 september 2021 Maak kennis met het onbekende Brabant

Op 4 september wordt het Brabantse land aangedaan. Ook nu weer een route van 40 of 80 km.

De deelnemers aan de trainingsrit die de 80 km gaan fietsen zijn vanaf 9.00 uur van harte welkom en starten om 9.30 uur met fietsen. De deelnemers aan de trainingsrit van 40 km ontvangen we rond 9.30 uur en starten om 10.00 uur met fietsen.

Na aanmelding ontvang je de exacte startlocatie en verdere informatie. Deelname aan de trainingsritten is gratis; er staat wel een fooienpot voor een bijdrage aan de koffie/thee en de lunch. Kun je helaas niet meedoen aan de ZZK, dan ben je natuurlijk van harte welkom voor de trainingsritten!

Meer informatie over de Zuiderzeeklassieker vind je hier.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780