Evenement
24-11-2020

Virtuele bijeenkomst voor ouders

Wanneer
dinsdag 24 november 2020
19.30 - 20.30 uur

Waar

Online; thuis vanachter je laptop of smartphone

Meld je aan

Ouders van kinderen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben soms behoefte aan informatie, en willen graag van andere ouders horen hoe zij met bepaalde zaken omgaan. Daarom organiseren wij dit webinar. Doe je ook mee?

Alle activiteiten van Crohn & Colitis NL zijn afgelast vanwege het coronavirus. Zo ook de jaarlijkse familiedag, waar kinderen en hun ouders elkaar ontmoeten. We kunnen ons voorstellen dat je juist nu behoefte hebt aan contact met andere ouders van kinderen met IBD. Daarom hebben we gekozen voor een virtuele ontmoeting middels deze online webinar voor ouders.

Na een korte inleiding gaat kinder MDL-arts Prof. Dr. Hankje Escher (Erasmus MC) in op de behandeling van IBD bij kinderen waar medicijnen en voeding centraal staat. Daarna delen we de groep op in subgroepen en bespreek je onder leiding van een gespreksgroepleider de thema’s die tijdens het plenaire deel aan de orde zijn geweest.

We sluiten gezamenlijk af. Na afloop kan je aangeven of er behoefte is om onderling contactgegevens uit te wisselen.

Doe je ook mee?  Meld je dan nu aan!

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780