Evenement
13-05-2023

Wandelen met IBD - Amsterdamse waterleidingduinen

Wanneer
zaterdag 13 mei 2023
10.30 uur - 12.00 uur

Waar

Amsterdamse Waterleidingduinen
ingang Oranjekom
Eerste Leijweg 2
Vogelenzang

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen! Het versterkt je spieren en helpt je een goede conditie te behouden. Wandelen werkt ontspannend en je geniet van de natuur. Bovendien spreek je tijdens deze ‘wandelingen met IBD’ mensen die net als jij de Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je kunt je eigen ervaringen delen en de ervaringen van anderen horen.

In de Waterleidingduinen wordt een groot deel van het drinkwater van Amsterdam voorgezuiverd. Dit gebeurt al sinds 1853. Hier kan je volop genieten van rust en ruimte. Onderweg is er grote kans dat je damherten tegenkomt, of misschien zelfs een vos.

De startlocatie is ingang Oranjekom, aan de Eerste Leijweg 2 in Vogelenzang. Van daaruit wandelen we, in maximaal 2 uur tijd, ongeveer 5,5km door het gebied. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Hier is tevens gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeren is mogelijk bij de ingang, of op het terrein aan de overkant van de weg.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780