Evenement
20-01-2024

Wandelen met IBD Baarle Nassau

Wanneer
zaterdag 20 januari 2024
10.00 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie
Parkeerterrein De Loswal
Bels Lijntje
Baarle Nassau

Meld je aan

De wandeling

Heb je IBD? Wandel mee met deze ‘Internationale wandeling’. We lopen dan een stuk langs het zogenaamd “Bels Lijntje” en wisselen daarbij regelmatig tussen België en Nederland. Je wandelt langs bijzondere historische plekjes en steekt diverse malen de grens over. De huisnummers laten je zien of je in België of in Nederland wandelt.

Tijdens de wandeling spreek je  mensen die net als jij Crohn of colitis hebben. Het maakt niet uit of je al langer of nog maar net de diagnose hebt; iedereen is welkom! Op een ongedwongen manier spreek je andere mensen en hoort hoe zij met hun ziekte omgaan.

Wandelen is goed voor iedereen: het helpt je je conditie te verbeteren, en versterkt je botten en spieren. Je bent lekker buiten en daarmee versterk je je immuunsysteem.

Na afloop wordt er in de dorpskern een kopje koffie of thee o f warme chocolademelk aangeboden bij De Roestelberg. Deelname aan de wandeling is gratis. Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780