Evenement
07-09-2024

Wandelen met IBD Bergen

Wanneer
zaterdag 7 september 2024
10.30 uur

Waar

Wandelstartpunt Uilenvangersweg
Bergen

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen! Het versterkt je spieren en helpt je een goede conditie te behouden. Wandelen werkt ontspannend en je geniet van de natuur. Bovendien spreek je tijdens deze ‘wandelingen met IBD’ mensen die net als jij de Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je kunt je eigen ervaringen delen en de ervaringen van anderen horen.

De startlocatie van deze wandeling is wandelstartpunt Uilenvangersweg. Van daaruit wandelen we, in maximaal 2 uur tijd zo’n 6km. door het bos en de duinen. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Bij de schaapskooi is gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Uilenvangersweg. Deze ligt aan de N510, Zeeweg 2 in Bergen en is één afslag verder na de schaapskooi. Met de bus lijn 410 uitstappen bij halte de Franschman en dan is het nog een klein stukje lopen.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780