Evenement
02-03-2024

Wandelen met IBD Bergen op Zoom

Wanneer
zaterdag 2 maart 2024
10.00 - 12.00 uur

Waar

Brasserie Bozlust
Boslustweg 1
Bergen op Zoom

Meld je aan

Loop je mee door Zoomland? Een bosrijk gebied bij Bergen op Zoom. Je spreekt tegelijkertijd mensen met IBD.

Wandel mee met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Dit keer loopt de route door Zoomland; een ‘droomland’ van doorgeschoten beukenhagen en grachten midden in het bos. De vrijwilligers hebben zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, of zijn ouder van iemand met IBD. Met andere deelnemers wissel je op ongedwongen manier ervaringen uit.

Tijdens de wandeling ontmoet je mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. De herkenning is dus vaak groot. Je hoeft niemand uit te leggen wat het is om IBD te hebben. Wel kan je jouw verhaal kwijt of je vragen stellen. Je hoort ook hoe andere met hun ziekte omgaan. Daarnaast is het gezond om te wandelen en heerlijk buiten te zijn. Bovendien is geniet je van de natuur;. Met een beetje geluk zie je een boommarter, want deze dieren leven in dit gebied.

De route is ongeveer 5 kilometer. Na afloop van de wandeling bieden we je graag een kopje koffie of thee aan. Deelname is gratis.

Wandel je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780