Evenement
08-10-2022

Wandelen met IBD Castricum

Wanneer
zaterdag 8 oktober 2022
10.30 uur

Waar

Duinreservaat Castricum
wandelingang bij Johanna’s Hof
Johannisweg 2
Castricum

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen! Het versterkt je spieren en helpt je een goede conditie te behouden. Wandelen werkt ontspannend en je geniet van de natuur. Bovendien spreek je tijdens deze ‘wandelingen met IBD’ mensen die net als jij de Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je kunt je eigen ervaringen delen en de ervaringen van anderen horen.

In dit uitgestrekte gebied wordt door PWN drinkwater gefilterd. We wandelen door dennen- en duineikenbos. Onderweg lopen we door het begrazingsgebied en ontmoeten we wellicht Schotse Hooglanders. Ook komen we een vogelkijkhut tegen.

De startlocatie is de wandelingang bij Johanna’s Hof, aan de Johannisweg 2 in Castricum. Van daaruit wandelen we, in maximaal 1,5 uur tijd, ongeveer 5km door het gebied. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Hier is tevens gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780