Evenement
27-07-2024

Wandelen met IBD Castricum - Duinreservaat

Wanneer
zaterdag 27 juli 2024
10.30 - 12.00 uur

Waar

Verzamelplaats:
Restaurant Johanna’s Hof

Meld je aan

Wandel mee en spreek andere mensen met IBD. Bovendien zou je op deze route een Schotse Hooglander kunnen ontmoeten!

Heb je de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en wil je op een ongedwongen manier mensen spreken die ook met deze ziekte te maken hebben? Wandel dan mee! Je spreekt mensen die net als jij IBD hebben; je wisselt ervaringen uit en hoort hoe anderen met hun ziekte omgaan.

Deze wandelroute loopt door één van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland. Dit Noordhollandse Duinreservaat is een uitgestrekt waterwingebied dat al sinds 1924 wordt gebruikt voor de winning van drinkwater. Het bestaat uit duinen, strand en duinrandbossen en er komen veel verschillende plant- en diersoorten voor.

De startlocatie is restaurant Johanna’s Hof. We wandelen een route door het bos en de duinen van ruim 5km. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. In het restaurant is gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Gratis parkeren kan op de parkeerplaats bij bezoekerscentrum De Hoep / Johanna’s Hof, Johannisweg 3 in Bakkum.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780