Evenement
26-09-2020

Wandelen met IBD Delft

Wanneer
zaterdag 26 september 2020
10.30 uur

Waar

Startpunt: De Delftse Hout
Korftlaan 3a
2616 DJ Delft

Meld je aan

Een wandeling maken; lekker buiten zijn, genieten van de natuur én de mogelijkheid om ervaringen te delen over je Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.

Op  26 september a.s. organiseert de regio Zuid-Holland van Crohn & Colitis NL een wandeling waarbij ervaringen delen over de ziekte gecombineerd wordt met wandelen. Je geniet van de Delftse Hout, een prachtig recreatie- en natuurgebied,  en je spreekt onderweg mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben.

Wandelen verbetert je conditie, het is goed voor je botten, je kraakbeen en het versterkt je spieren. Ook zorgt wandelen voor ontspanning en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor je lichaam. Je loopt samen met mensen die ook te maken hebben met een darmziekte. Daardoor wissel je, als je dat wilt, ervaringen over de ziekte uit.

De route is ongeveer 4 km lang. We wandelen met een groep van maximaal 12 deelnemers. Je kan een introducé meenemen. We zullen ter plekke beoordelen of het mogelijk is om een kopje of thee aan te bieden. Neem zelf ook iets te drinken mee. Uiteraard nemen we de Corona-regels serieus. We vragen je zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren. Uiteraard meld je je af  wanneer je zelf klachten (hoesten, koorts) hebt.

Zie ook de uitnodiging.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780