Evenement
22-04-2023

Wandelen met IBD door de Jordaan

Wanneer
zaterdag 22 april 2023
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:

Haarlemmerplein, bij de bankjes bij de fonteinen.

Meld je aan

Een wandeling met mensen die net als jij Crohn of colitis ulcerosa hebben. Dit keer door de Jordaan. Op deze route lopen we door het Noordelijke gedeelte van de Jordaan, de meest bekende volkswijk van Amsterdam. Onderweg kom je van alles tegen: hofjes, fraaie gevels en oude straatjes.

De startlocatie is het Haarlemmerplein, bij de bankjes bij de fonteinen. Van daaruit wandelen we in ongeveer 1,5 uur tijd zo’n 5km. door de Jordaan. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Er is voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Het Haarlemmerplein ligt op ongeveer 20 min. lopen vanaf het Centraal Station. Met de bus ben je er in 5 min. met lijn 18, 21 of 22. Parkeren kan in parkeergarage Willemspoort (denk aan de parkeerkosten), deze ligt aan het Haarlemmerplein.

Deelname aan de wandeling is gratis.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780