Evenement
29-06-2024

Wandelen met IBD Egmond-Binnen

Wanneer
zaterdag 29 juni 2024
10.30 - 12.00 uur

Waar

Verzamelplaats:
Toeristisch Overstap Punt Egmond Middenweg
parkeerplaats van PWN

Meld je aan

Zin in een een afwisselende route door een bloemrijk gebied, met bossen en open duin? Loop mee!

Tijdens de wandeling spreek je mensen die net als jij Crohn of colitis ulcerosa hebben. De wandeling gaat dit keer door Egmond-Binnen / De Krim en is ongeveer 5 km lang. Tijdens of na de wandeling wordt er een kopje koffie of thee aangeboden.

De inwoners van ‘De Egmonden’ hebben al eeuwen de duinen in gebruik. Aan hen is het te danken dat dit gebied nog steeds wordt gekenmerkt door een vrij ongeschonden binnenduinrand met lage duintjes. We wandelen een afwisselende route door een bloemrijk gebied, met bossen en open duin.

Navigeer naar de Oude Schulpweg 13, Egmond-Binnen en rij na dit huisnummer een stukje door. Vóór Gasterij Nieuw Westert vindt u aan de rechterkant de parkeerplaats van PWN. Hier is het Toeristisch Overstap Punt Egmond Middenweg, waarvandaan we vertrekken. Je kunt ook bij het restaurant parkeren.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780